Ulkona tulee lunta, saatiedotuksessa lupasivat yli 30 cm. Yliopisto on taman johdosta suljettu, tarkoittaa siis ylimaaraista vapaapaivaa useimmille.

Rutgersissa on jo toista viikkoa oltu ja pikkuhiljaa alkaa kotiutumaan. Asun kahden jatko-opiskelijan kanssa samassa soluasunnossa. Kamppikset vaikuttavat ihan mukavilta, tosin kun nuoria opiskelijoita ovat, niin heraavat vasta puolenpaivan aikaan ja menevat nukkumaan myohaan. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole ollut ongelmaa nukkumisaikataulujen kanssa kumpaakaan suuntaan.

Labran vaki on ollut kivoja. Ovat auttaneet kotiutumaan ja antaneet esim. astioita. Toissakin on ollut mielenkiintoista, paasin heti leikkimaan vauvoista otetuilla magneettikuvilla. Tarkoitus on saada nuo magneettikuvat integroiduksi EEG-analyysiohjelmaan, jotta saadaan tarkempi EEG-lahteiden paikannus aikaiseksi. Jannaa... Sen lisaksi on tarkoitus katsella vauvojen heratevasteiden ja kayttaytymistason mittareiden valista yhteytta.

Vahan tietysti tassa hirvittaa, kun samaan aikaan pitaisi saada A:lle Intiaan jokin datasetti ja Englantiin analysoitua ja kirjoitettua artikkeli MEG-datasta. Katsotaan miten paljon saan aikaiseksi.

Viikonloppuna ehdin kavaista M:n kanssa Manhattanilla, kaveltiin Penn Stationin lahistolla Grand Central asemaa katsomaan, sielta Chrysler Buildingille ja YK:n paamajalle. YK on tosin suljettu yleisolta koko helmikuun, joten kaveltiin turhaan siina hirveassa viimassa sinne. Soimme Comfort Dinerissa, joka oli niin peri-amerikkalaisen nakoinen kuppila kuin vain voi olla, hauska paikka. Sunnuntaina sitten kavelin supermarketille etsimaan tuoreita vihanneksia ja hedelmia, joita ei taalla Newarkin keskustasta loydy mistaan. Kummallista. Eika sinansa sitten ihme, jos paikallisilla on epaterveellinen ruokavalio, kun ei kerran "oikeaa" ruokaa loydy mistaan lahelta.