No niin, esitys on viimeinkin valmis ja huomenna se pitääkin jo esittää Swanseassä. Juna lähtee ennen seitsemää, joten suht aikainen herätys.

Lauantai kului Y:n kanssa, jota huono onni on vainonnut viime aikoina. En nyt juorua tänne enempää. Käytiin lounaalla ja illallisella. Siinä välissä tutustuttiin Magdaline Collegeen, ei nyt mikään huippuhieno, mutta mukavanoloinen paikka. Sieltä jatkoimme matkaa Kettle's Yardiin, jossa ensin kävimme karmeassa nykytaiteen näyttelyssä ja sen jälkeen paljon miellyttävämmässä Talossa. Talo oli kuulunut taiteenkerääjille ja toimii nyt museona ja näyttelytilana. Istahdin mm. norjalaisen puun rungosta koverrettuun tuoliin (ihan vahingossa). Matka jatkui edelleen Linnakummulle, jolla on ennen sijainnut roomalainen varustus. Nyt siellä on van ruohikkoinen, korkea kukkula, jonne johtaa portaat. Varmaan Cambridgen korkein paikka (jos ei siis rakennuksia lasketa).

Tänään hengattiin päivällä kaupungilla, ihan vaan kävellen ja istuskellen. Y kertoi vielä mitä huono onni oli tuonut tullessaan ja mikä hänen mieltään on viime aikoina painanut. T oli koko päivän pakkaamassa tavaroitaan, muuttaa huomenna uuteen solukämppään mukavammalle paikalle.

Ai niin, huomasin tänään imuroidessani, että sängyn jalkopään luona kokolattiamatto on kostea, ja sinne on alkanut kasvamaan jotain valkoista. Ilmeisesti tuon suihkunurkkauksen 'tiivisteet' vuotaa enemmän kuin luulinkaan...