Täällä on ollut viikon verran hieman lunta maassa. Tämän johdosta koulut ja kaupat ovat olleet kiinni tai menneet tavallista aikaisemmin kiinni useana päivänä. Ensimmäinen lumipäivä oli hieno, kun oli vähän pakkasta, sen jälkeen lumi muuttui sohjoksi eikä enää ole kovin mukavan näköistä.

Kävimme tänään university centressä teellä Y:n, T:n ja SW:n kanssa. Varsinaisesti tosin menimme sinne varaamaan matkat Pariisiin, maaliskuussa vietetään siellä pitkä viikonloppu, jee! Varattiin kanaalin alta menevään junaan liput ja hotelli Pariisista. Syötiin lounas sitten nuudelipaikassa. Illemmalla houkuttelin Y:n ja T:n mukaan kuuntelemaan King's Collegen kappeliin evensongia. Vaikka ei päästy kovin lähelle kuoroa, oli kappelin akustiikka siitä huolimatta upea ja kuoro oli todella hyvä.

Töissä MEG tutkimukset on käynnistyneet ihan hyvin. Koehenkilöitä on tullut ihan kiitettävästi vielä muutaman voisi yrittää rekrytoida. Mittauksia on nyt yksi tai kaksi päivässä, joten aika menee niihin kyllä melkoisen hyvin. Vielä kun saisi tuon datan analysoitua jotenkin. Tarvitsen esikäsittelyä varten ohjelman, joka on laitteen valmistajan kehittämä, ja jota ei luonnollisestikaan oli meidän laitoksella.