Tällä viikolla oli kaksi formal hallia peräkkäisinä päivinä. Ensin St. John'sissa SW:n ja P:n kanssa sekä uuden vierailevan korealaisen professorin ja ensin mainittujen kavereiden kanssa. Ruokasali on kyllä joka kerta aina yhtä vaikuttava. Harmi vaan, että ei kehtaa jäädä kesken aterian tuijottelemaan kattoa kovin pitkäksi aikaa. Oli yllättävän mukava ilta, vaikka istuinkin P:n ja SW:n kavereiden vieressä, joita en aikaisemmin tuntenut, mutta heidän kanssaan oli kyllä hauska jutella.

Seuraavana iltana oli vuorossa Newnhamin vastaava illallinen Y:n kanssa. Ilta oli taasen oikein mukava ja ruokakin oli kyllä ihan johnsiin verrattavissa, vaikka ennen illallista oli ollut puhetta, että voi joutua menemään ravintolaan syömään vielä illallisen jälkeen. Ei siis tarvinnut.

Töissä on edelleen MEGgi-mittaukset menossa, vähintään yksi päivässä, aika usein kaksi. Lisäksi olen lueskellut ohjattavien opiskelijoiden kirjoituksia ja yrittänyt analysoida ERP-dataa. Lauantaina on Science Festival, jossa olen tällä kertaa mukana auttamassa, ihan jännää nähdä miten paljon ihmisiä siellä käy ja mitä ne kyselevät.