Tänä aamuna näköjään sataa lunta! Eilen tuli rakeita. Merkillistä, huhtikuun pitäisi olla täällä jo lämpöisempi ja aurinkoinen.
Tarkoitus oli kuitenkin kirjoittaa eilisestä peli-illasta eikä säästä. Peli-iltaan yhdistettiin jo hiukan kansallisten ruokien maistajaisia. Olin raahannut Suomesta mukanani ruisleipää joten se oli yksi ihmettelyn aihe, lisäksi syötiin espanjalaista munakasta, malesialaisia nuudeleita, kiinalaisia kasvisnyyttejä ja kaikkein erikoisimpana maistoimme century egg -nimistä 'herkkua'. Pelkokerrointa seuranneet ovat saattaneet nähdä jakson, jossa kilpailijat syövät mustan-harmaata, vähän vihertävää kananmunaa, nämä ovat vuosisatamunia. Kananmunat hautuvat mutakerroksen sisällä (johon on sotkettu hiukan lantaa) kuukausia, jotta ne saavat oikean maun ja värin. Kuulostaa paljon hirveämmältä kuin miltä ne maistuivat, olivat oikeastaan aikalailla tavallisen, keitetyn kananmunan makuisia.
Syömisen lomassa pelasimme Wiillä tennistä, keilausta, golfia ja nyrkkeilyä, kaikki olivat varsin hauskoja. Lisäksi kokeilimme Fury of Draculaa, joka kokeneemma lautapelaajan mielestä oli erinomainen. Muidenkin mielestä Once upon a time oli sitten jo paljon hauskempi (ei niin paljon sääntöjä ja muistettavaa). Tarinoista tuli varsin omituisia, mutta hauskoja (leprasta kärsivät, kerjäläiseksi naamioitunut, erittäin vahva tutkija-prinssi oli piileskelemässä metsässä ja yritti päästä eroon lepra-kirouksestaan...).