Parker's Piece puistoon on rakennettu luistelukaukalo. Tyyli on hieman erilainen tyypilliseen suomalaiseen jääkiekkokaukaloon verrattuna. Täällä on haettu hieman romanttisempaa tyyliä jouluvaloilla ja musiikilla. Käytiin eilen testaamassa Y:n ja T:n kanssa kyseistä jäätä (ihan luistinten kanssa).

Hiukan kallishan tuo lippu oli, mutta oli hauskaa käydä luistelemassa pitkästä aikaa. Y:lle tämä oli ensimmäinen kerta luistimilla, T oli luistellut viimeksi 10 vuotta sitten. Sääkin oli siinä mielessä otollinen luistelulle, että oli kylmä, aamulla lähellä nollaa.

Jäältä siirryimme sitten lämmittelemään pizza-ravintolaan (joka on sisustettu kuin hieno hotelli pylväineen ja peilisaleineen, mutta on silti 'pizzeria'). Kylmä ilma oli houkutellut paikalliset kahvilat täyteen ihmisiä, joten kävelimme melko pitkälle ennen kuin päädyimme hiukan tylsään paikkaan (Graduate Centre) kahville/teelle/kaakaolle. Kahvilassa ei ole mitään vikaa varsinaisesti ja sieltä on hyvä näköala Cam-joelle.

Y lähti tämän jälkeen kotiin. Jatkoimme T:n kanssa johnsille kokeilemaan sinne hankittua wiitä, söimme päivällisen ja menimme notkumaan johnsin baariin. Tapasin pari T:n kaveria, mielenkiintoisia tyyppejä.